Renovatie van bestaande daken

Vervanging gehele dakconstructie

Dakconstructies gaan normaal net zo lang mee als de rest van het gebouw. Door houtrot, aantasting door ongedierte, vocht en stormschade kan vervanging eerder nodig zijn. Andere redenen kan een isolatieverbetering zijn of wijziging van de dakhelling om meer ruimte onder uw dak te creëren.

Zomers kan door de warmte bitumen erg zacht worden, terwijl dit in de winter en onder de 15°C juist hard wordt waardoor het gemakkelijk versplinterd. Laat tenmiste 1 keer per jaar een dakinspectie door de dakdekker aan u platte of pannendak uitvoeren.

Is uw bitumen of pannendak aan renovatie toe? Voor de totale renovatie aan uw dak bent u bij Onderhoudsbedrijf Voulon aan het juiste adres. Wij vernieuwen uw dak waar nodig.

Vervanging dakpannen

Dakpannen gaan tot wel 50 jaar lang mee. Door vervuiling en slijtage van de toplaag lijken sommige pannen aan vervanging toe, maar zijn nog wel waterdicht. 

Pas als de pannen poreus worden en lekkages veroorzaken is vervanging nodig. Dit controleren wij o.a. door op de pannen te tikken. Bij een heldereklank zijn ze vaak nog helemaal goed. Wanneer de dakpannen dof klinken zit er vocht in waardoor ze aan vervanging toe zijn. Panschilfers in de dakgoot kan op veroudering van uw dakpannen duiden. Deze schilfers ontstaan door vocht in de pan dat in de winter bevriest en uitzet.

Onze gegevens

Onderhoudsbedrijf Voulon
Dakdekker

KVK 72082178

R. Voulon
Martinluther kinglaan 56 
2037 RM Haarlem
Telefoon: 0646778243

logo Onderhoudsbhedrijf Voulon