Balkon & Dakterras

Doe meer met uw dak

Een dakterras aanleggen is een uitstekende oplossing voor het vergroten van de bruikbare ruimte van uw woning waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Wij richten ons voornamelijk op het aanleggen van de dakdekking en leveren het zo op dat de hovenier zonder problemen het eventuele tuin gedeelte kan inrichten.

De dakbedekking zal van de beste kwaliteit polymeren en bitumen worden aangelegd. Dankzij deze twee wapeningen zijn de dakbanen sterk en duurzaam en daarmee goed geschikt voor het aanleggen van een dakterras. 

Aanleg van het dakterras

De aanleg van het dakterras kan op verschillende manieren gebeuren, met tegels of met houten planken, met of zonder tegeldragers, etc. U kunt een deel als groendak laten inrichten. Afhankelijk daarvan zal de waterdichting uitgewerkt worden met een wortelwerende variant.

Neem a.u.b. contact met ons voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. 

Image

Waterdichting

Een dakterras of balkon is een horizontaal oppervlak waar voor korte perioden water kan blijven staan. De grootste vijand van uw balkon is vocht. Langs de kleinste openingen kan water binnen dringen of door opstijgend vocht in de muren. Dit hoeft natuurlijk geen probleen te zijn als het balkon net zo goed is afgesloten als het platte dak. Wanneer dat echter niet het geval is kunnen er problemen ontstaan. Zonder de nodige waterdichting zal de onderliggende structuur beschadigd worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan betonrot, carbonatie, barsten in tegelvoegen en allerlei andere hardnekkige vochtproblemen.

Onze gegevens

Onderhoudsbedrijf Voulon
Dakdekker

KVK 72082178

R. Voulon
Martinluther kinglaan 56 
2037 RM Haarlem
Telefoon: 0646778243

logo Onderhoudsbhedrijf Voulon